Alle innlegg av Tom Ove Sørdal

Oppstart svømmetrening

Hei alle svømmere og svømmeforeldre 😊
Håper alt står bra til og at dere er klar for å starte opp svømmetrening igjen.

Det er nå klart at Egersund Svømmeklubb kan starte opp treninger igjen 02.06.2020.
Vi har vært i møte med Egersund Kommune og sammen med de har vi laget en plan om hvordan vi skal løse dette i svømmehallen.

Det vil bli gjennomført treninger i perioden fra 02.06 – 19.06, hallen stenger den 19.06 for å kunne gjennomføre vedlikehold og tapping av bassenget.

NSF har utarbeidet felles informasjon som sendes ut til alle medlemmene i svømmeklubben, denne blir sendt ut på epost.

Norges Svømmeforbund har utarbeidet retningslinjer og en Veileder for gjennomføring av svømmetrening som vi følger i ukene som kommer.

Det kan være normal kontakt under aktiviteten.
Aktiviteter skal gjennomføres i grupper på maksimalt 20 personer (inkludert instruktører/trenerer).
Det skal være faste treningsgrupper
Vi starter opp med de eldste først for å se hvordan planen vi har lagt opp til fungerer.

Vi ønsker naturligvis flest mulig tilbake i svømmehallen på trening men vi starte rolig og heller øke på med flere partier når vi har gjennomført første trening.

Mer informasjon vil komme i dagene fremover.

Med hilsen
Egersund Svømmeklubb

Her kan dere lese mer om koronavettreglene fra NSF https://svomming.no/forbundet/koronavettregler/

Hei alle sammen

Vi er nå i en veldig usikker og rar periode, skoler, barnehager og treninger er avlyst for en enda lengre periode enn det opprinnelige var, foreløpig frem til etter påske. Dessverre vet heller ikke vi hvor lenge dette vil vare.

Vi i Egersund svømmeklubb sitt styre var nettopp valgt inn, og var ikke inne på tanken om at noe slikt skulle skje, vi var heller ikke  forberedt. Alt skjedde veldig fort og uten noen tegn på at det skulle komme til stenging. Men vi ønsker at alle svømmerne i ESK skal få så mye informasjon som vi klarer å gi. Vi i styret har valgt å utsette kontingentbetaling til vi vet noe mer, årsfesten blir utsatt på ubestemt tid. Vi ønsker å bidra på dugnaden slik at vi kan få tilbake svømmehverdagen slik vi kjenner den.

Situasjonen er usikker og vi ber om forståelse for at vi enda ikke kan gi noen svar, men vi håper at vi etter påske vet litt mer om veien videre.

Mvh Sissel Vollevik på vegne av styret i ESK

Årsmøte 2019

Innkalling til årsmøte i Egersund Svømmeklubb 2019

Styret innkaller herved til årsmøte i Egersund Svømmeklubb.

Årsmøtet avholdes 10.03.2020 kl. 19.00 i aulaen på Lagård ungdomsskole. Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest dato som er senest to uker før årsmøtet til post.egersundsk@gmail.com.

Årsfest Egersund Svømmeklubb

Årsfest med premieutdeling.

Svømmere, foreldre og trenere inviteres til årsfest kl 18.00 den 26 Mars 2019

Årsfesten blir på Lagård Ungdommsskole i aulaen.

Det blir utdeling av medaljer og utmerkelser til svømmere.
En ekstra oppmerksomhet til svømmere på Hai, Delfin og Sjøløve.
Klubbmester i årsklasse.
Loddsalg.
Servering av kaffe og kaker.

Dette blir gøy!

Årsmøte 2018

Innkallelse til årsmøte 2018, tirsdag 5. mars

Som medlem i Egersund Svømmeklubb er du herved invitert til årsmøte på Lagård Ungdomsskole tirsdag 5. mars kl. 19.00.

Frist for innmelding av saker til årsmøtet er tirsdag 19. februar kl. 18:00.
Meldes til epost: post.egersundsk@gmail.com

Sakspapirer vil bli publisert på klubbens hjemmeside tirsdag 19. februar etter styremøtet.

Protokoll fra årsmøte 05.03.19

Årsmøte 2018 sakspapirer.

Aquarama Open i Kristiansand.

Svømmeklubben var representert med 14 svømmere på helgens Sørlandets langbanehall med ti baner inviterte til stort svømmestevne. Å sette nye personlige rekorder på langbane til tross for at svømmerne våre til vanlig utelukkende trener i 25-metersbasseng er store prestasjoner. På jentesiden satte Karianne Årstad og Emma Ravneberg Sæstad gode nye tider. Thomas Fardal hadde noen av sine beste løp noensinne på fri og bryst. Til stor begeistring for hele gruppen klarte Vetle Sørdal å ta NM-kravet på 50 meter bryst med tiden 32,13 og han er dermed kvalifisert til å svømme NM langbane i juli sammen med Thomas.